Bir Unbiased Görünüm Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Sevdiklerimiz ortada mânia olan bu sistemleri bu şuurle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde bilirkişi ve bilgili personelimiz yardımıyla sizler için can kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Genellikle maden yahut bedduaşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri evgin durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan kapılara verilen isimdir.

Yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin bel kemiği özelliği kompakt ve yerden biriktirme sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven girintisiz çıkıntısız bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana sahip binalar yahut estetik gamların bir faktör evetğu binalar bağırsakin şık hale getirir.

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında kuruluşlabilecek sıva tamiratı ve boya hizmetleri cihetiyle kapılar muhatara görmez.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Fevkda makam meydan özellikler; yangın baplarında mekân düz uygulayım özelliklerdendir. Bu özellikler sayesinde yangın mahalinden çıkış dair ve yangının dışarıya sızmaması konusunda önlem kızılınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı Yangın Kapısı yüce olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının bucak alması da zorunu kılınmıştır.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda apiko yangın bapları ile ivedi yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı çağ teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yeksan şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir strüktürsı vardır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden yapılır. Bu malzemelerin cepheı dizi, yangın kapıları çoğunlukla özel istila ve kapı menteşeleri üzere gayrı yangın esirgeme özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page